Och det är rumpor och magar och överarmar och jag tycker att de ser helt fantastiska ut


Frisk vs sjuk

Pratade med en vän om hur rädd jag är för att bli frisk. Att frisk är inte mer än fri från sjukdom, frisk i sig är bara möjligheten att vara ja vadå? Normal, vanlig..kanske vid liv, vad nu den beteckning egentligen menar. Jag vågar inte ta tag i saker. Är jag sjuk då är jag i alla fall sjuk. Viktnedgång, hets, kräk, viktuppgång, mat, kropp.. Det ger ju i varje fall en fokusering på annat än att vara vid liv. Att vara vid liv skrämmer mig kanske mer än att dumlekola och popcorn ska lägga sig direkt på låren.
Behöver ett subsitut, behöver något som distraherar. Om jag inte kan fixa fram ett alternativ till äs. Om alternativet är att räkna sekunder medans suget försvinner.  Inte gå ned i vikt bara ständigt påminnas om allla ställen kroppen skulle vara bättre i en mindre storlek. Om jag ändå ska tänka hur jag bäst kompenserar för allt mitt intag, dock inte gör praktik av teorin. Vad tjänar jag på det? Om ja ändå är sjuk i huvudet vad spelar det då för någon roll om mina fysiska handlingar är friska? Det gör ju lika ont ändå. Är det verkligen så att frisk kräver lika mycket smärta som sjuk?
När jag säger sjuk menar jag allt som är slagfälten i magen. Han tycker jag är idioti, jag är fel, jag är äcklig, jag vet inte hur man gör sånt där och jag kan inte göra sånt där bäst att inte göra alls. Hur alla dessa känslor som upprör får mig att vilja ta mat och bara trycka ned skiten långt ned. För att sedan kunna radera bort allt.
Det är som om jag får behålla slagfälten, hoten, rädslan, osäkerheten, men jag har släppt mina vapen. Jag måste hitta något annat att skjuta med, annars har jag ju inte ens en chans att överleva. Tills vidare kastar jag bullar och kladdkaka på allt som skrämmer, även om jag innerst inne vet att en bulle har aldrig skadat någon annan än mig själv.


Je ne sais pas

Viner och likörer i fyra dagar. Ätit som folk gör mest, druckit ehm bara mest. Det var härligt att inte bara vara en fet ätstörning dygnet runt. Det var skönt att vika sig dubbelt av skratt och hålla vänner i handen. Fint att se havet och värma sig i solen. För första gången på himla länge kände jag mig sugen på mer än bara bli smal. Kanske plugga, kanske klara av något, kanske bli någon.
Det ironiska är att jag väger exakt samma, att pastarätter, choklad, kakor och alkohol inte gör någon skillnad i lagom dos. Att man får äta godis varje dag utan att ha en ny klädstorlek om någon vecka. Känns befriande. Imorn ska jag till äsenheten, känns ok. Det funkar bättre nu när jag inte har ett helt team som ska se till att grötportioner och potatisar håller måttet, jag går i min takt nu. Väger upp godis och smal mot friskt. Frisk har scorat några poäng i helgen. Gött!

Väger morötter och blomkål men godis och glass passerar medans jag blundar

Blev lite överätning igår.. Inte så lite, ganska mycket. Fast känns okej, jag vet inte om det är värt att tro på men det känns som om jag kan välja om jag vill käka x antal hekto godis eller inte. Så skulle jag inte sagt förut. Anorexipoäng till mig. Jag gjorde även något jag trodde jag skulle få ångra grovt, väga mig. Men icke. Jag hade endast +0,1kg, helknas. Borde jag inte iaf vätskat upp mig en del, eller all mat som blev kvar (och ja det var en del för att hänga på toalettlock attraherar mig inte mer än någon minut) borde inte det väga en del? Har börjat dagen med en portion fiberhavregrynsgröt och kaffe. Fast först körde jag djuprengöring av mig själv, skrubbning, rakning, nagelvård, hårfix osv. Allt för att tjockiskänslan ska försvinnan som man får på köpet av godis och kakor och mackor och fil och glass och ostkaka och oboygrädde och pestopasta och så vidare...

Solenergi är helt kcalfri

Idag var ingen vidare matdag, jag har varit fasligt hungrig. Ingen katastrof men inget viktnedgångstempo. Ätit lite mycket mat, inte särskilt dålig mat men för mycket. Alltså ätit precis under 1200, har inte tränat bara latat mig i solen och det gills inte. Fast när jag tänker efter har jag nog gjort det bra, söndagar brukar betyda hetsdag och där har jag inte varit, än iaf. Om jag klarar mig på det här och några glas lightsaft blir resultatet en bra söndag. Så bestämt.


Frysa ihjäl om dagen och svettningsattacker om natten

Vaknar kl fem av hunger. Fast sen plussade jag upp situationen med att ha gått ned 0,4kg. Vill bara säga att så här lite har jag inte vägt sen jag och mia började hänga. Firar det med en frukost på fiberhavregrynsgröt med några bananskivor och sojamjölk. Gröt är så gott, bra mycket godare än ägg och spenat. Fast först blir det kaffe och älskade Morrisey. Biggest loser kl 08.10 också, haha älska!


Smak av smal tack

Första inlägget. In i den sjukaste av sjuka bloggsfären. Hej X är jag, jag vill väga 47 på kvällen och landa på 46 på morgonen. Det skulle vara fint det, skulle jag komma i varje klädesplagg jag ser, inte barnavdelningen dock, fast jag och M brukar gå dit och köra "stl 116 men guuud vad snygga, köpa tills i sommar?". Vi är ju inte seriösa, fast jag menar vi är ju ändå fachinerade.

Hur som haver igår var ingen bra matdag, men idag har jag stoppat i min fagra bleka kropp följande:
Frukost 
1 port. rågflinggröt (var typ så patetisk att jag skulle ha precis 33g så det blev precis 100 kcal men det fyllde 3/4 av decilitermåttet så jag sket i det), åt det med kanel. Veg vitamin och hud&hårtillskott.
Lunch
Äggröra på 3 äggvitor, 1 äggula och 1 msk mjölk. kokt broccoli (150g) och blomkål (60g).
Middag
Gratinerade aubergineroulader med keso och tomatsås, åt först en lagom portion (givetvis för liten) sen så gick jag och deppkäkade lite mera. Jaja tror ändå inte det blev över 300 kcal
Övrigt
Päron
2 läkerol
alldeles alldeles för mycket light saft

Totalt något vid 600 kanske. Får duga, trist med all lightcrap jag stoppar i mig bara. Aspartam, xylitol, sackarin... ni är förfärliga, precis som min kära äs. Vill du vara smal måste du hålla dig till sånt som förstör dig och ger dig massa men för livet. Värt det? Säkert inte, men det spyr jag på. Nästan bokstavligen.


RSS 2.0